FUNCIONAMENT DE LA CAMERA

Tens una camera nova o te n’han regalat una?
T’agradaria saber-ne el funcionament per treure’n tot el profit possible?
Vols saber l’utilitat de tots els “botons” i conèixer el funcionament del Menú?

Si vols saber utilitzar la teva camera per treure’n realment tot el profit, tant si es tracta d’una camera reflex, semi-reflex o compacta, us ofereixo unes sessions exprés, de tres hores, a nivell particular, on us ensenyaré el funcionament de la vostra camera i així, poder aprofitar-la amb tota la seva magnitud.
Si a més aquesta camera l’heu comprat a PrismaVic tindreu una bonificació molt interessant. 

Si us interessa, poseu-vos en contacte amb mi i buscarem el dia i l’hora adeqüats.
Jordi Cabanas.Tel. 606 506 409.

També us ofereixo la possibilitat de fer classes particulars per si l’horari dels cursos no s’adapten als vostres horaris.

2 Comentaris:
Montse Vilalta says:

Hola,
He vist que fas tallers pel funcionament de la camera. A mi m’han regalat una camera que sobrepasa als meus escasos coneixements en aquest mon i m’interessaria poder contactar amb tu per saber com funciona aquest taller i a així ens podriem posar d’acord.
Gràcies,
Montse

Ramon Coma says:

Si vols conėixer bé la teva cåmara et recomano el curs. Jo l’he fet i ha estat fantàstic, tant a nivell didàctic com a bon rotllo. Un 10.

Pujar! @Jordi Cabanas fotografia, tots els drets reservats.
Xarxes socials:
FACEBOOK
Warning: strtolower() expects parameter 1 to be string, array given in /usr/home/jordicabanas.com/web/wp-content/plugins/highslide-4-wordpress-reloaded/functions.hs4wp.php on line 672
Highslide for Wordpress Plugin