SORTIDA FOTOGRÀFICA AL DELTE DE L’EBRE: 15,16 i 17 de JUNY de 2018. PACES EXHAURIDES!!!!!

Cap de setmana fotogràfic en un dels indrets més espectaculars del nostre país, el Delta de l’Ebre.
15,16 i 17 de Juny de 2018.
Fotos nocturnes, Sortides de Sol, Paisatges espectaculars, Aus…
Sortirem el Divendres 15 de Juny a les 18.00h de Vic i tornarem el Diumenge cap a les 19.00h.
Divendres vespre, després d’instalar-nos a l’Hostal, sortirem a fer fotos nocturnes al Port de Sant Carles.
Dissabte farem la sortida de Sol també desde Sant Carles i després tornarem a l’Hostal a esmorzar, de buffet lliure. Tot seguit ens pasarem el dia recorrent diferents indrets del Delta de l’Ebre.
El Diumenge tornarem a fotografiar la sortida de Sol i tornarem a esmorzar. Després ja recollirem les maletes i sortirem altre cop a recorrer altres indrets del Delta fins al migdia, on tornarem a Sant Carles a dinar per tot seguit emprendre la tornada a Vic.
Plaçes limitades.

Preu de la sortida: 170€. El preu inclou dues nits d’hotel en habitació doble i amb esmorzar, el transport i els desplaçaments i el Curs de Fotografia. (Si voleu  habitació individual hi heu de sumar 40€ més). Possibilitat de venir amb acompanyant. Preu per acompanyant:70€.
El preu NO inclou els dinars de Dissabte i Diumenge ni els sopars de Divendres i Dissabte, tot i que aquests seran d’entrepans mentres fem foto nocturna. El Divendres ja ens portarem els entrepans de casa.

Pujar! @Jordi Cabanas fotografia, tots els drets reservats.
Xarxes socials:
FACEBOOK
Warning: strtolower() expects parameter 1 to be string, array given in /usr/home/jordicabanas.com/web/wp-content/plugins/highslide-4-wordpress-reloaded/functions.hs4wp.php on line 672
Highslide for Wordpress Plugin