TALLER DE PHOTOPILLS.SETEMBRE 2021.

Un Taller per aprendre a utilitzar una de les aplicacions imprescindibles per planificar les vostres fotos.
Com calcular per on es pondrà la lluna, per on sortirà el sol, planificar una foto de la Via Làctea, calcular la distància Hiperfocal o dominar la Llei de la reciprocítat, entre moltes altres coses.

 

2 classes de dues hores i mitja de durada i una sortida pràctica a fotografiar la posta de la Lluna, coincidint amb la lluna plena.

 

Classes teòriques Dimarts i Dijous 14 i 16 de Setembre, de les 19.00 a les 21.30h.
Sortida pràctica el Dimarts 21 de Setembre, a les 07.00h. del matí o bé el Dimecres 22 de Setembre a les 08.00h del matí. A escollir un dels dos dies.

Preu: 49€

 

 

 

 

Carrer Arquebisbe Alemany,13, Baixos.
08500 Vic.

 

 

 

 

 

Tel.606506409.

RESERVA TALLER DE PHOTOPILLS
    Si, vull subscriure a el Butlletí de Notícies per rebre informació sobre nous Tallers, Activitats, etc.

    He llegit i accepto les condicions legals.

    Responsable: Jordi Cabanas. Finalitat de la recollida i tractament de les dades personals: Respondre a la teva consulta o sol·licitud de serveis a través de l’email que em facilitis. Legitimació: Consentiment de l’Interessat. Destinataris: Hosting gestionat per CDmon (complint les exigències de l’actual RGPD, més informació a: https: //cdmon.com), situat dins de la UE. Drets: Podràs accedir, rectificar, limitar i suprimir les teves dades escrivint a somcabanas@gmail.com, així com presentar una reclamació davant d’una autoritat de control.

    No Comments

    Post A Comment