SORTIDA FOTOGRÀFICA A L’ESTANY DE BANYOLES. Divendres 4 o Dissabte 5 DE FEBRER DE 2022.

Marxarem a les 6.00h del matí per ser a Banyoles coincidint amb les primeres llums del dia i la sortida de Sol. Tornarem a ser a Vic aproximadament cap a les 20.00h. Ens repartirem amb cotxes.

Tota una jornada fotogràfica al voltant de l’Estany de Banyoles, des de la sortida fins a la posta de Sol. Anirem passejant xino-xano tot fent fotos tranquilament. Buscant la millor llum, jugant amb els Filtres de densitat Neutre per llargues exposicions, fixant-nos en la Composició, aplicant teoria del Color, etc,etc…Farem una parada llarga i tranquila per dinar en un Restaurant molt a prop de l’Estany. Imprescindible portar el Trípode. La ruta es fa evidentment a peu però molt tranquilament i sense cap pressa, captant moments especials.

Places limitades.
PREU: 60€.
El preu no inclòu el dinar.

JORDI CABANAS PRADELL.

C/Arquebisbe Alemany,13 baixos.
08500 Vic.

 

Tel.606506409.
somcabanas@gmail.com

FORMULARI DE RESERVA SORTIDA FOTOGRÀFICA A BANYOLES.  Si, vull subscriure a el Butlletí de Notícies per rebre informació sobre nous Tallers, Activitats, etc.

  He llegit i accepto les condicions legals.

  Responsable: Jordi Cabanas. Finalitat de la recollida i tractament de les dades personals: Respondre a la teva consulta o sol·licitud de serveis a través de l’email que em facilitis. Legitimació: Consentiment de l’Interessat. Destinataris: Hosting gestionat per CDmon (complint les exigències de l’actual RGPD, més informació a: https: //cdmon.com), situat dins de la UE. Drets: Podràs accedir, rectificar, limitar i suprimir les teves dades escrivint a somcabanas@gmail.com, així com presentar una reclamació davant d’una autoritat de control.


   

  No Comments

  Post A Comment