VIATGE FOTOGRÀFIC A EL HIERRO(ILLES CANÀRIES). DEL 14 AL 18 DE NOVEMBRE DE 2022.

Viatge fotogràfic a la illa del Hierro, paratge espectacular, on es veu com es va formar la terra, amb una diversitat de paisatges amb molts pocs quilòmetres cuadrats brutal.
Del 14 al 18 de Novembre de 2022.

PREU:565€.

Inclou:Taller fotogràfic, localitzacions, lloguer de vehicle,Hotel amb habitació compartida amb esmorzar inclòs (opció habtació individual subjecte a disponibilitat i amb un suplement de 125€).

No inclou: El bitllet d’avió Barcelona-Tenerife-Tenerife-El Hierro anada i tornada amb dues maletes a cabina ,una de 10Kgs. i una motxilla amb la càmera(sol costar entre 290 i 335€); els dinars i els sopars.

JORDI CABANAS PRADELL.

C/Arquebisbe Alemany,13 baixos.
08500 Vic.

 

Tel.606506409.
somcabanas@gmail.com

FORMULARI RESERVA VIATGE FOTOGRÀFIC AL HIERRO.    Si, vull subscriure a el Butlletí de Notícies per rebre informació sobre nous Tallers, Activitats, etc.

    He llegit i accepto les condicions legals.

    Responsable: Jordi Cabanas. Finalitat de la recollida i tractament de les dades personals: Respondre a la teva consulta o sol·licitud de serveis a través de l’email que em facilitis. Legitimació: Consentiment de l’Interessat. Destinataris: Hosting gestionat per CDmon (complint les exigències de l’actual RGPD, més informació a: https: //cdmon.com), situat dins de la UE. Drets: Podràs accedir, rectificar, limitar i suprimir les teves dades escrivint a somcabanas@gmail.com, així com presentar una reclamació davant d’una autoritat de control.

    No Comments

    Post A Comment